•  
  • Vojvode Stepe 97/2, Čačak /
  • info@popustizamlade.rs /
  • +381 32 401 492 (Pon-Pet 09-15h)

Love 2 Travel

Ostali popusti

Uskoro više informacija o popustima...

Love 2 Travel D.o.o. je turistička agencija nastala iz ljubavi dva turistička vodiča prema putovanjima i jedinstvena po tome što se opredelila da svoje programe i aranžmane bazira na filozofiji porodičnih vrednosti i edukativnih aktivnosti u kojima najviše pažnje posvećujemo deci, njihovom zdravlju i pripremi za odrastanje i život.

 Love 2 Travel tim aranžmane i programe realizuje kao pozitivnu sinergiju najlepših destinacija širom Evrope i sveta, najatraktivnijih letovališta i ski-centara, mediteranskih ostrva i uzbudljivih krstarenja na koje će vas povesti i želje da svi njihovi klijenti postanu deo Love 2 Travel tima stvarajući jednu veliku porodicu u kojoj ćete zajedničkim snagama promovisati nov način turizma koji smo nazvali „Okupimo porodicu“.

 Love 2 Travel „Okupimo porodicu“ je edukativni turizam za decu i odrasle sa idejom zbližavanja porodica, zajedničkog kreiranja aktivnosti za decu kao i planiranja kurseva i škola u oblasti dečjih igara, kreativnih radionica, plivanja, ronjenja, podvodnih aktivnosti, poznavanje istorije i i kulturne tradicije. 

 Love 2 Travel D.o.o. Sigurnost i pouzdanost, ubedljivo najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna inventivnost u kreiranju i realizaciji brojnih putovanja, stručni i obrazovani kadrovi, razgranata mreža subagenata i pouzdani partneri širom sveta, čine suštinu ovog turističko – agencijskog brenda.

Vesna Trajkovic
03.04.2017

Dodjosmo sa putovanja Lisabon i Madrid pre dva dana prezadovoljni što lepotom gradova Apeninskog poluostrva što organizacijom putovanja. Sve je bilo besprekorno organizovano, od izbora hotela do transfera koji su uvek bili tacni u minut. Najtoplija preporuka svima. Sa L2T timom ce te u inostranstvu uvek imati prijatelja u koga možete da se pouzdate. Sve najbolje u daljem radu.

(0) (0) odgovori

Još nemate PZM Karticu?

Možete postati korisnik kartice na 3 načina:

Postanite korisnik brzo i lako uz pomoć online prijave

Popunite pristupnicu koja se nalazi u našoj kancelariji

Izdvajamo

Prijatelji organizacije